marți, iulie 28, 2009

Ansanbluri de cartiere rezidentiale Floresti

Ma gandeam cata minte iti trebuie sa faci din gradina proprietate personala garaj???

Ma gandeam mai demult ca daca se ajunge acolo inseamna ca degradarea umane a atins orice limite. Si iata a venit momentul!!! Ieri in Multiserv ce sa vezi??? Intr-o gradina a unui bloc, o gradina personala a unui PROPRIETAR a parcat a vacuta!!! Pardon o remorca de masina. Care are si usa ca poata iesi inapoi in parcarile amenajate.

Frumos!!! Ma gandesc ce o sa urmeze???

Firmele de curatenie in Floresti - Cetatea Fetei

Astazi sunt nemultumit si imi permit sa scriu despre asta.
Nu va lasati pacaliti de firmele de curatatorie care vin in scarile dvs sa va faca curatenie. E nasoala treaba. Si va spun si de ce. Oamenii care vin nu fac nimic, mai mult de atat reclamatiile la conducerea firmei sunt lipsite de raspuns. Raspunsul verbal exista insa cel scris NU. Platesti 11 lei pentru o curatenie generala a scarii de la care te astepti sa luceasca totul si sa incepi sa te gandesti ca dupa acea curateni totul va fi ok. Dar uite ca nu e asa. Geamurile sunt murdare, pe jos sunt pete de la tot felul de gleturi si cimenturi care se pot curata cu putina truda. Balustradele sunt curatate de praf cand ar fi trebuit curatate de ciment si glet.

Asadar, nu va avantati la astfel de firme care nu fac decat sa intinda praful de sus pana jos cu o galeata de apa. Si sa va stearga praful cu o carpa uscata de pe balustrada plina de ciment, glet si altele.

Asfaltare Eroilor

Vine vine primavara se asterne asfalt in toata tara...

Asa ar trebui sa sune imnul Romaniei in turismul lui Udrea. Tot asa dupa aprobarea bugetului prin aprilie, pana la executarea studiului de fezabilitate pentru portiune de drum din Eroilor, si inca ceva timp pana la semnarea contractului cu castigatorul care va asfalta bucata de strada din Eroilor am ajuns uite in August. Asadar, dupa un inceput greu, dupa semnarea contractului a fost nevoie de vreo 3 saptamani pana am vazut un utilaj la locul executiei (si banuiesc ca nu a durat atat tevatura actelor) si sa nu mai zic timida incercare de a nimeri bordurile pentru trotuar ... in fine lucrarile sunt in toi. Deci, urmeaza trafic deviat prin alte stradute si mai mici si mai gropaite si mai prafuite si mai aglomerate si pline de camioane si autobuze si ... si nu mai pot sa ma opresc din lista care poate continua.

Ma bucur insa ca s-au apucat de lucru. Ma bucur ca au curatat canalul de scurgere a apei pluviatile de la Anl si pana in sensul giratoriu.
Ma supara insa faptul ca au montat de 3 ori bordurile pentru trotuar. Ma supara ca au pus pavaj pe trotuar care se va toci iar la primavara trotuarul va fi plin de gropi. Ma supara ca se lucreza greu cu 2-3 muncitori uneori pe santier. Ma supara ca avem aceasta deviatie de drum pe drumul cimitirului sau pe drumul fermei de pui. Ma supara ... dar sper ca macar de bucuria drumului asfaltat sa ma bucur. Anul trecut s-a asfaltat jumatate din Eroilor. Anul acesta a fost peticit foarte mult. Sa vedem ce o sa fie la anu cu bucata ce o vor asfalta acum?!?!

Plus de asta astept si sunt curios cum vor aborda problema intrarii strazii eroilor in sensul giratoriu. Casa nu a putut fi cumparata de primarie interesul privat fiind mult mai mare (se zvoneste ca va aparea un magazin alimentar acolo). Deci va fi nevoie de extinderea drumului inspre canalul de scurgere, deci implicit extindere podului!!!

S-o vad si pe asta???