miercuri, februarie 25, 2009

Floresti ... PRETURI INCREDIBILE

Oameni buni de pretutindeni... dar in special clujeni :)

Pe renumita strada Eroilor unde s-au construit mii de apartamente s-au dezvoltat si unele afaceri foarte benefice pentru locuitorii de acolo:
- Carne de pui foarte ieftina de la ferma de pui
- paine foarte buna si ieftina de la brutarie
- piese auto pentru toate tipurile de masini chiar si pe comanda

TOATE acestea cu 50% mai ieftine fata de magazinele gen CORA, CARREFOUR, METRO, SELGROS, etc.

Deci va invitam pe strada EROILOR in comuna FLORESTI, judetul CLUJ pentru cumparaturi...uitati-va dupa indicatoare si panouri publicitare sau intrebati trecatorii ca o sa va indice locul exact unde se afla acestea...

sau lasati-mi mie un commnet!!!

14 comentarii:

Anonim spunea...

Am vazut unde este magazinasul care vinde renumita carne de pui si painea mult laudata M-asi bucura daca si drumul de acces ar fi asfaltatsi daca aspectul magazinului ar fi altul ,poate chiar ar fi f rentabil daca s-ar construi un centru comercial ,in care sa gasesti produse alimentare din toate categoriile inclusiv agro ,am observat ca exista f mult spatiu neamenajat Avand in vedere numarul mare de locuitori din zona ,cred ca ar fi o afacere rentabila

Anonim spunea...

Exista in Floresti o piata AGRO ? Daca da ,unde? Poate ar prinde bine langa magazinul Oncos un complex comercial ,cred ca ar fi de efect pt toti locatarii din zona

Adi Buzdugan spunea...

@ Anonim si Anonim

Cele doua magazine de care spuneam pentru mine sunt ok. Sa nu uitam ca locuim la sat si nu la oras. Mai mult de atat si eu imi doresc sa se mai schimbe multe dar trebuie sa avem rabdare si sa punem presiune pe primarie, prefectura, protectia consumatorului. Magazinul de pui a fost amenajat. Strada Eroilor va fi finalizata prin asfaltarea ultimei portiuni. Un centru comercial mare gen Kaufland, Penny, Billa, Plus si altele nu vor sa vina in astfel de zone pentru ca ei impun niste standarde destul de dure, printre care: minim 15000 de apartamente functionale (inclusiv oameni mutati in ele), infrastructura pentru alimentarea magazinului (inclusiv drumuri), mediul urban si nu rural (cu toate ca cel putin Cetatea Fetei e o exceptie).
Piata Agro nu exista, insa in curand odata cu predarea blocurilor din Multiserv 2 se va dezvolta o alee de magazine si spatii comerciale de tot felul deci eventual acolo va fi altfel.
Spatiul neamenajat este proprietate privata care se vinde in conditiile pietei de acum cu 120 de euro pe metru patrat. Investitorii nu vor sa faca o piata pentru ca pierd banii.
Cu toate acestea se vor deschide cateva terenuri de fotbal sintetice si cu nocturna lanaga magazinul de pui si la Multiserv 2.

Sper sa va fi multumit raspunsurile mele.
Si va mai astept!

Anonim spunea...

Nu stiu cat e de OK magazinul "Oncos",din Floresti,dar un magazin similar exista si in oarasul in care locuiesc acum E f bine ca exista atat in Floresti cat si in alte orase asemenea magazine Ce ma nemultumeste pe mine este fapul ca aceeasi vanzatoare care vande carne de pui ,vinde si smantana si branza telemea ,paine etc Nu gasesc igienic, ba chiar riscam sa ne imbolnavimIndiferent ca traim la sat sau oras normele de igiena trebuie respectate ,pt sanatatea noastra

florin spunea...

salut! am o veste buna: se face Kaufland pe Eroilor, pana in primavara anului viitor e sus!

Adi Buzdugan spunea...

@ Florin
Stii exact unde pe eroilor???
Esti sigur? Adica informatia pe care o ai nu este zvon auzit???

Sunt sceptic. Pentru ca stiu ca au venit cei de la Lidl, Penny si Plus si au considerat ca este prematur un magazin chiar pe strada Eroilor.
ms de info

Anonim spunea...

Ar fi nemaipomenit un supermarket de tipul Kaufland ,dar nu-mi vine sa cred ca o asemenea minune se va intampla
In privinta drumurilor de acees pe str.Eroilor si Florilor ,nu vi se pare ca Primaria se misca cam incet ?Mai mult se carpeste ,dar se carpeste prost ,se cam bate pasul pe loc Cu asemenea drumuri degeaba asteptam investitori !
Treziti-va D-lor Primari ! ,pt ca in caz contrar aveti mult de pierdut !i

Anonim spunea...

Nu am gasit magazinul de paine !

Anonim spunea...

Nu am gasit magazinul de paine !

Adi Buzdugan spunea...

@Anonim
Mai e bataie de joc. Se poate face o petitie in baza legii 254 se adreseaza primariei si prefecturii si se asteapta un rezultat.
Sau se poate face o cerere in baza legii 544 privind accesul la informatii ca sa aflam cat de repede se va termina procesul de asfaltare.
Sau sesizata politia economica.

Adi Buzdugan spunea...

@Anonim

Magazinul de paine este in cadrul brutariei de pe strada Eroilor.

Dupa ce intri pe strada Eroilor si ajungi in apropierea unor blocuri construite de Dangar vei gasi si brutaria. Si pe oricine intrebi pe strada sau in autobuz iti va arata unde se afla.

Din pacate magazinul nu are firma luminoasa la intrare.

Anonim spunea...

DACA STIE CINEVA CAND SE VA DESCHIDE UN SUPERMAKET IN FLORESTI ? AR FI F. NECESAR
STRADA FLORILOR OARE CAND VA FI ASFALTATA? CEL PUTIN PANA LA MAGAZINUL ONCOS ,CARE ARE ZILNIC MULTI VIZITATORI

Adi Buzdugan spunea...

@anonim
De deschiderea unui supermarket nu se aude nimic. In sensul in care un supermarket gen penny, plus, kaufland este mai greu de construit aici. Si asta deoarece nu se indeplinesc anumite criterii tehnice plus numarul de apartamente/locuitori.
Cat despre anumite asfaltari poti participa la sedintele deschise ale primariei unde puteti pune intrebari legate de aceste aspecte.

webmaster spunea...

langa cimitir se deschide!

vezi harta comunei floresti: www.intendmedia.ro/harta/FLORESTI.html