joi, aprilie 10, 2008

O cladire veche din centrul istoric al Sibiului a fost daramata II

daca mai credem ca in Romania mare coruptzie are margini.....inseamna ca suntem naivi...

...si plus de asta ma vrem ca Sibiul vechi sa devina patrimoniu european de nu stiu care....si nici macar nu stim ce sa includem in el....e tare faza asta...super tare...

---de la Carmen---

Sibiu, 10 apr /Rompres/ - Ultima moarã din istoria Sibiului a dispãrut, fiind demolatã, primarul Klaus Johannis susţinând cã aceastã clãdire nu a existat nici în acte şi dând vina pe Direcţia Judeţeanã pentru Culturã pentru dispariþia morii, transmite corespondentul ROMPRES.

'Aceastã clãdire nu a existat în acte. Probabil cã Direcţia pentru Culturã ar fi putut clasa aceastã moarã, dacã ar fi dorit. Mai existã clãdiri care nu sunt trecute în acte. Au fost câteva cazuri de clãdiri care au fost intabulate de noi' - a precizat joi primarul Johannis.

El a explicat cã şi clãdirile vechilor centrale termice sau o parte din locuinţele din fondul locativ al municipiului Sibiu au fost intabulate ulterior.

Acuzat cã nu a luat mãsuri pentru a salva moara, directorul Direcţiei pentru Culturã, Vasile Crişan, se apãrã susţinând cã a alertat toate autoritãţile. 'Având informaţii cã s-a demolat sâmbãtã, 22 martie, iar urmãtoarele lucrãri de demolare vor fi finalizate tot într-o zi de sâmbãtã, în data de 29 martie, "va rugãm sã luaţi mãsuri urgente de pazã şi protecţie pentru a preîntâmpina demolarea totalã", se aratã în adresa semnatã de directorul Vasile Crişan, din 28 martie 2008, publicatã de presa localã.

Ultima moarã a Sibiului, devenitã sediu al unei societãţi de salubritate, ulterior pãrãsit, iar apoi loc de depozitare a gunoaielor, a dispãrut fizic şi din acte, deşi se aflã în zona centralã a oraşului şi la doar câţiva zeci de metri de sediul Prefecturii. ROMPRES/(Isabela Paulescu)



Solutzia aglomaratiei la metrou???

sariti peste intro-ul cu nu stiu ce joc virtual....si uitati-va la filmuletzul asta cu metroul...super tare...

http://www.chilloutzone.de/files/08040701.html