marți, august 04, 2009

Sensul Giratoriu Floresti

Azi dimineata. Sensul Giratoriu Floresti. Circulatie mare. Varietate imensa de marci de masini. Soferi: femei si barbati. Update: Sens giratoriu cu doua benzi, nici una blocata. Regula: Daca o banada de circulatie nu este ocupata atunci cand vrei sa intri in sensul giratoriu poti semnaliza, de asigurat te-ai asigurat si intri in sensul giratoriu (mai ales ca nici macar nu il inconjori ci doar faci dreapta).
Mai pe scurt: Cum vii de pe Eroilor intri in sensul giratoriu ca sa vii in directia Cluj. In acel sens giratoriu sunt doua benzi. DOUA BENZI!!! Deci daca vii de pe Eroilor si ai o banda libera poti face virajul la dreapta.
Fac acest rezumat pentru ca unii oameni nu inteleg acest aspect, nu il vad sau le e frica sa faca virajul si considera ca cel mai sigur moment in a efectua un viraj este atunci cand strada e goala.
Mai mult decat atat, azi dimineata (4 august) dupa cateva momente de asteptare inutile in spatele a doua masini am claxonat. Pentru ca era o banda libera .... blablabla. Soferul primei masini se uita efectiv cum vin masinile din stanga. Iar cand am claxonat cel de-al doilea sofer a inceput sa imi arate tot felul de semne. Interesant! Cata frustrare si lipsa de realitate sau imaginatie trebuie sa ai ca sa crezi ca motivul pentru care am claxonat se referea la cel de-al doilea sofer si nu la primul.
Ma gandesc de acum incolo sa ma supun tuturor "puternicilor" din trafic, sa fiu obedient chiar daca imi risc viata, asa frustrarea acestora nu le va provoca leziuni psihice pe viata.

Va multumesc! si atentie la sensul giratoriu SUNT DOUA BENZI.
Felicitari celor care le folosesc.