duminică, martie 15, 2009

Baaaahhh ,,,elena Basescu are blog ... Vai:P

imi pare rau despre tine ca te ataca asa de tare lumea, dar "puiule" esti Varza!!!

http://basescuelena.wordpress.com/2009/03/12/in-constructie/

Floresti cartier rezidential episodul ...

iata ce am gasit pe blogul unui liberal...oare acuzatul sa fi fost pdl-ist sau psd-ist???

Functionar „penal“ la Primaria Floresti
Un functionar din cadrul Primariei Floresti a fost amendat cu 30.000 de lei de Institutia Prefectului Cluj pentru ca a conditionat punerea in posesie a unor terenuri contra unor sume de bani. Pe numele lui Dorin Petrusa, membru in comisia de fond funciar a Primariei Floresti, au fost depuse cel putin 5 reclamatii scrise la sediul Prefecturii. Potrivit acestora, functionarul solicita sume de bani cetatenilor din comuna pentru a-i pune in posesie cu teren sau le pretindea sa ii vinda lui terenul. „Avem plingeri din partea cetatenilor ca acest angajat nu ii improprietarea, din rea-credinta, chiar daca aveau tot dreptul asupra acelor terenuri“, a declarat prefectul judetului Cluj, Calin Platon. Acesta i-a solicitat primarului din comuna ca Dorin Petrusa sa fie eliminat din comisia de fond funciar a Primariei. De asemenea, Platon sustine ca va depune plingere penala impotriva functionarului la Parchet, pentru ca autoritatile abilitate sa inceapa cercetarea penala pentru fapte de coruptie.


Sursa:
http://unguralin.blogspot.com/2008/03/functionar-penal-la-primaria-floresti.html
Mai cititi:

Primaria Floresti

Trebuie sa apreciez faptul ca primaria din Floresti/Cluj a dat directiva sa se umple gaurile din strada Eroilor, gauri care au survenit in urma ploilor ce au avut loc in ultimele saptamani. mai mult decat atat, oameni ai primariei au curatat drumul si trotuarele de pe aceeasi strada de noroi, care era din plin.

Pentru aceste lucruri apreciem gesturile Primariei Floresti/Cluj.

P.S.: Am pus acest titlu articolului sa arat ca la o cautare google blogul meu o sa apara primul asta ca sa vedem traficul ce il are situl oficial al primariei Floresti/Cluj.
Mai cititi: