miercuri, iulie 29, 2009

Asfaltare ciot de strada Eroilor

Mai sa va vina sa credeti sau nu azi dimineata (n.r. 29.07.2009) baietii care lucreaza la asfaltarea ciotului de drum Eroilor curatau deja zona asfaltata de noroi. In urma acestei imagini concluzionez:
- spusele unui client a unei frizerii din Floresti: "Da tu stii ca inca mai trebuia anu trecut sa toarne inca un strat de asfalt??? Ia sa te uiti tu ce inalte is bordurile fata de asfaltul turnat!!!"
- oare anul acesta s-au dat bani pentru asfaltare si studiu de fezabilitate de doua ori pentru aceeasi portiune???
- si nu in ultimul rand nu am vazut nici o miscare la portiunea de drum strangulata in zona sensului giratoriu, mai mult trotuarul se opreste acolo. Deci fara trotuar si fara largirea strazii???


Nasol!!!

Draga Fany

Mai noi toti florestenii ne asteptam la prestarea unor servicii superioare din partea tuturor: a primariei, a politiei comunitare, a serviciului de urbanism, a vanzatoarelor din magazine etc. Insa mai toate lasa de dorit.

In cartierul Cetatea Fetei nu exista statii de autobuz special amenajate. Si din cate se vede dupa opririle pe care le fac soferii autobuzelor ar undeva la 10. Nici una nu are macar un stalp pe care sa scrie statie Fany. Mai mult de atat dimineata mai vezi cate un microbuz mic cu cateva scaune in care intra un numar triplu de persoane fata de nr de scaune.

Ma bucur insa ca si-au facut un sediu lipit de comisia de urbanism sau sa zic casa de cultura ... nu stiu. Dar numai pentru abonamente. Ca sa stii orarul trebuie sa ceri de la sofer un program cu transporturile ce se efectueaza pe durata unei zile.

Soferii ... nu mai zic nimic de ei. Sunt si ei oameni. Banu sa curga ca de restul nu ne intereseaza.

Cam atat.
Daca aveti nevoie de info de la fany sunati la 0742.401.701