duminică, martie 15, 2009

Floresti cartier rezidential episodul ...

iata ce am gasit pe blogul unui liberal...oare acuzatul sa fi fost pdl-ist sau psd-ist???

Functionar „penal“ la Primaria Floresti
Un functionar din cadrul Primariei Floresti a fost amendat cu 30.000 de lei de Institutia Prefectului Cluj pentru ca a conditionat punerea in posesie a unor terenuri contra unor sume de bani. Pe numele lui Dorin Petrusa, membru in comisia de fond funciar a Primariei Floresti, au fost depuse cel putin 5 reclamatii scrise la sediul Prefecturii. Potrivit acestora, functionarul solicita sume de bani cetatenilor din comuna pentru a-i pune in posesie cu teren sau le pretindea sa ii vinda lui terenul. „Avem plingeri din partea cetatenilor ca acest angajat nu ii improprietarea, din rea-credinta, chiar daca aveau tot dreptul asupra acelor terenuri“, a declarat prefectul judetului Cluj, Calin Platon. Acesta i-a solicitat primarului din comuna ca Dorin Petrusa sa fie eliminat din comisia de fond funciar a Primariei. De asemenea, Platon sustine ca va depune plingere penala impotriva functionarului la Parchet, pentru ca autoritatile abilitate sa inceapa cercetarea penala pentru fapte de coruptie.


Sursa:
http://unguralin.blogspot.com/2008/03/functionar-penal-la-primaria-floresti.html
Mai cititi:

5 comentarii:

Anonim spunea...

Viziteaza www.floresti-online.net, acolo se discuta intens pe aceleasi teme...

Mihai Albu spunea...

Semnati va rog petitia de la adresa:http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_furnizarea_apei_curente_in_regim_normal_pe_strada_florilor_din_localitatea_floresti_cluj_napoca-p62404041.html

Adi Buzdugan spunea...

Buna Mihai si bine ai venit pe blogul acesta. Din pacate exista o gramada de astfel de petitii care daca nu sunt folosite cum trebuie nu se va concretiza nimic.
Astfel, pentru a lua o initiativa care sa il forteze pe primar de a actiona, si daca nu actioneaza atunci politia sau parchetulpana la prefect iti recomand sa folosesti doua unelte foarte utile: Legea nr. 233/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor sil legea 544 privind accesul la libera informatie.

Poate ai auzit de acestea, dar doar asa poti avea un succes garantat.

Anonim spunea...

Citind anumite comentarii,am inteles ca Str Florilor ar fi lipsita de apa potabila Si eu am cumparat un ap .pe str Florilor, in Luxor 3 ,dar inca nu m-am mutat acolo ,deci nu stiu care este situatia alimentarii cu apa potabila si a canalizarii Rog pe cei care stiu sa ma informeze si pe mine ,multumesc

Adi Buzdugan spunea...

@Anonim
Da asa este. Din cate am inteles si eu. Cat despre a te informa pe tine cu informatii legate de acest aspect cred ca cel mai bine este sa te duci la apartament si sa vezi care mai e starea de spirit. Sa iti cunosti vecinii, poate mai rezolvi niste trebuiri administrative si cu siguranta vei afla informatiile cele mai obiective si cele mai "adevarate".