marți, martie 11, 2008

Ce este Parlamentul Tinerilor?

Parlamentul Tinerilor reprezinta o institutie de dezbatere si actiune a tinerei generatii si a noilor elite. Parlamentul Tinerilor beneficiaza de un brand si de filiale in toate judetele tarii. Parlamentul Tinerilor nu este un proiect pasager, cu durata limitata, ci un partener institutional al legiuitorilor.

Parlamentul Tinerilor nu face politica si nu accepta tranzactii partinice si de imagine. Parlamentul Tinerilor va ramane un for independent, care aduce laolalta tineri cu o bogata activitate civica in vederea pregatirii elitelor politice de maine.

Cine sunt deputatii in Parlamentul Tinerilor?

Orice tanar cu varsta intre 16 si 32 de ani poate participa la alegerile judetene pentru Parlamentul Tinerilor, urmand a fi ales de totalitatea candidatilor. Cei care nu sunt alesi deputati raman membri ai Conventiei Judetene, urmand sa primeasca statut de observator sau sa desfasoare activitati pe plan local si sa isi pregateasca o noua candidatura.

Sigurul mod în care caracterul vag si implauzibil al discursului despre „tanara generatie” poate fi contracarat este acţiunea. Actiunea vizibila mediatic si influenta pe scena publica. Parlamentul Tinerilor constituie un for care transformă vorbele si principiile in practica.

www.parlamentultinerilor.ro


3 comentarii:

Anonim spunea...

Si ce daca? Nu ne intereseaza, nu ne mai plictisi...

Anonim spunea...

parerea mea despre "anonimul" plictisit: e un "destept" care crede ca stie totul, dar pierde esentialul ...

Adi Buzdugan spunea...

nu trebuie sa te plictisesti citind cele scrise acilea.....e foaarte simplu...nu da click :D