luni, august 03, 2009

Magazine Cetate Fetei

1. Ce prosti sunt unii!!! Ma uit la comerciantii astia care isi fac magazine peste noapte cu un adaos de te doare mintea. In fine. Un magazin este binevenit acolo unde locuieste populatie multa.
2. Ce prosti sunt unii!!! Si ma refer la aceiasi comercianti care din dorinta de a face bani multi si din nesimtire si din lipsa autorizatiilor pentru a face din magazin alimentar - un bar se apuca si improizeaza. Astfel gradina din fata apartamentului repede devine o terasa asfaltata in care se instaleaza si doua bancute si o scrumiera. Si uite asa apare un fel de magazinobar. Adica gasesti si paine si o bere desfacuta.
3. Ce prosti sunt unii!!! Si ma refer aici la noi ca induram toate astea si le vom mai indura. Sunt oameni care au facut plangeri la organele abilitate si mai apoi au fost amenintati cu moartea! Si te gandesti de doua ori sa mai faci o plangere.
4. Ce linistiti devenim si obedienti!!! Cand auzi ca vecinu tau a facut plangere peste plangere la organele abilitate despre aceasta problema spusa mai sus si afli ca patronulacelui magazin este chiar politistul din comuna ... ha??? ce mai zici??? Conflict de interese???

Niciun comentariu: