joi, decembrie 04, 2008

Tot ma gadila pe creier si uite ca mi-a venit acuma

Prieteni...
fu-se si se du-se si 1 decembrie, ziua celor simpli romani de ici colea. mare tam-tam mare cu politichia si cu dreptul nostru civilesc de a ne alege reprezentantii de frunte care sa duca mai departe doleantele noastre. si ui asa s-o imbinat politichia asta murdara cu frumusetea unui intai decembrie pe care doar nostalgicii il mai traiesc si eventual parintii care isi aduc copii cei mici si le arata un Kalasnikov bine uns cu grasime sa straluceasca la lumina zilei. cu mare bucurie m-am trezit si eu in ziua de 1 decembrie sa ma duc la manifestarile in centrul orasului de acum cativa ani european Cluj Napoca. si mare mirare mare!!! festivitate era, dar ce sa zic ... la mine acasa a fost la fel de festivitate ca la Cluj ... si la mine la Sfintu Gheorghe e alta situatiune.
Deci concluzia mea era asa: Domnule Boc va admir pentru rezistenta fizica si psihica de care dati dovada atat pe plan local cat si national, dar branding-ul de tara nu se face fara sa punem accent pe simbolurile noastre nationale. Si ca un profesor de drept ce sunteti si mare lider politic la nivel national, imi permit sa va reprosez asta.
P.S. va mai apreciez pentru faptul ca ati putut ajunge la manifestarile saracacioase din centrul orasului cluj napoca intre o mica intrare in direct la unul din posturile tv cu acoperire nationala si transportul pana la bucuresti pentru a va bucura de reusita electorala.
Stiu ca mai spre seara au fost concerte in cinstea acestei zile, stiu ca s-a creat un patinoar special, stiu ca dl Boc a ramas in cluj pentru electoratul sau, dar mai stiu ca in cadrul manifestarilor de 1 decembrie accentul cade masiv pe simbolurile tarii noastre. fara acestea nu ne putem cladi cultura si civilizatia noastra. si fara ea nu vom deveni puternici!

Niciun comentariu: