luni, martie 23, 2009

Sfantu Gheorghe - Covasna

Am fost acasa in weekend-ul care tocmai s-a incheiat si vreau sa spun ca am ramas placut surprins de schimbarea pe care a trait-o acest oras.

Petrecerea timpului liber era o problema acolo, dar s-a deschis un club de bowling, biliar si ping-pong, care atrage clientela de toate varstele. Parcul a fost remodelat in totalitate si vreau sa va spun ca este aerisit k lumea, are un mic lac cu un podulet, parc de joaca pentru copii, alei mai multe, este iluminat foarte bine, cu stalpi noi de iluminat, cosuri de gunoi foarte multe si foarte multe locuri de parcare.

Cartierele de blocuri s-au schimbat mult prin programul de finantare a proiectelor de izolare termica a blocurilor.

S-au deschis multe supermarket-uri.

Deci, cred ca trebuie marsat foarte mult pe segmentul de petrecere a timpului liber. Iar oficiosii de la primarie pot ajuta in acest sens. Ca doar totul este un circuit. Toata economia este un circuit economic. Acum invatam si noi ca suntem in criza pentru ca am depins de altii, deci circuit. Deci, primaria si consiliul local sa salute initiativele oamenilor de afaceri in acest domeniu al petreceriii timpului liber indiferent de natia, etnia sau culoarea pielii ecelei persoane.

Va multumesc!

Niciun comentariu: