miercuri, aprilie 09, 2008

Poliţist român prins la furat în Austria......articol Gandulll

-----toti suntem siguri de ceea ce sunt politistii din Romania, stim cum arata, cum vorbesc si cum se poarta.....sincer domnilor politisti....va intelegem....sunteti frustrati de sefii vostrii, de sitemul romananesc si poate si de presiunile cotidiene......si de dl ministru david....ma rog....sa il lasam in pace....-----
---articol preluat de pe www.gandul.ro---

România a fost din nou făcută de râs în Austria în cel mai cumplit mod cu putinţă: un poliţist român a fost prins în timp ce fura, împreună cu soţia sa, dintr-un supermarket situat în oraşul Wiener Neustadt. Ministerul Internelor şi Reformei Administrative (MIRA) a fost informat, în cursul acestei seri, prin intermediul ataşatului de interne la Viena, că poliţistul Liviu P.T şi soţia acestuia - Corina P.T, sunt deja cercetaţi în stare de arest preventiv de către autorităţile austriece.

Surse din cadrul MIRA ne-au declarat că, din informaţiile deţinute în acest moment, reiese că probele strânse de către austrieci cu privire la săvârşirea de către cei doi soţi a infracţiunii de furt calificat sunt zdrobitoare. Poliţistul şi soţia sa au fost reţinuţi după ce furaseră haine din mai multe magazine aflate pe raza oraşului Wiener Neustadt.

Referitor la acest incident, ministrul Cristian David a declarat că, din punctul său de vedere, nu se mai poate pune problema menţinerii în poliţie a lui Liviu P.T. Cu toate acestea, comunicatul oficial al MIRA precizează: “În virtutea prezumţiei de nevinovăţie, autorităţile române abilitate se vor asigura că cetăţeanul român va beneficia de respectarea drepturilor prevăzute de acordurile internaţionale la care şi România şi Austria sunt parte."

Niciun comentariu: